Ланоліновий крем для обличчя відгуки. Крем

09.01.2018

Крем ланоліновий - у відгуках про косметику

Зараз я в пошуку хорошого крему і взялася за цю справу грунтовно, т. К. Шкіра вже висушені експериментами з різними марками. Дивлюся повний склад, а потім вже купую. Ось тут побачила в інтернеті такі чудові відгуки про це кремі. що знайшла складу в інтернеті. Відразу скажу, що сама цим кремом не користувалася, а тільки хочу розібрати склад, після якого мені цей крем купувати зовсім не хочеться. А ціна його 5600 руб за 30 мл. Может кому пригодится, так як я взагалі не зрозуміла такого гумору. А якщо чесно, то в шоці. Почнемо.

Ось повний склад:

Seaweed (Algae Extract), Mineral oil. Petrolatum, Glycerin. Isohexadecane, Citrus Aurantifolia (Lime) Extract, Microcrystalline Wax, Lanolin Alcohol, Sesame Seed Oil, Eucalyptus Oil, Magnesium Sulfate, Sesame Seed, Medicago sativa (alfalfa) seed powder, Helianthus Annuus (sunflower) Seedcake, Prunus amygdulus dulcis (sweet almond) seed meal, Sodium Gluconate, Potassium Gluconate, Copper Gluconate, Calcium Gluconate, Magnesium Gluconate, Zinc Gluconate, Paraffin. Tocopheryl succinate, Niacin, Beta-carotene, Decyl oleate, Aluminium distearate, Octyldodecanol, Citric acid, Cyanocobalamin, Magnesium stearate, Panthenol, Limonene, Geraniol, Linalool, Hydroxycitronellal, Citronellol, Benzyl salicylate, Citral, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Alcohol Denat. Fragrance (Parfum).

Друге почесне місце - мінеральне масло, продукт нафтохімії. Не знала, що воно може зволожити. Третє місце Петролатум в промисловості використовується, як технічне мастило. Четверте масло-гліцерин (він звичайно натуральний зволожувач, але в великих кількостях витягує воджу зі шкіри, а не з повітря. Особливо, якщо повітря сухе). П'яте - Isohexadecane-Тяжке олію, яке вводять для додання шкірі бархатистості. Зараз його використовують замість мінерального масла і часто комбінують з силіконом. Microcrystalline Wax - н ефтяной парафін: мікрокрістлліческій віск. Ланоліновий спирт, Decyl Oleate, Benzyl salicylate, Citral, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, денатурований технічний етиловий спирт.

Вибачте, але на останні продукти у мене вже не вистачило терпіння для розшифровки. Якщо хто вирішив дійти до кінця, рекомендую забити в пошуковій системі.

Висновок: суцільна нафтохімія. Вона може і створює там якусь видимість супер-пупер, але мене особисто жаба душить такі гроші віддати да мінеральні масла і денатуровані спирти.

Ось цією фірмою, на відміну від Свободи принаймні приємно користуватися, і відразу зрозуміло - хочеш жірнющіх кремів. купуй ланоліновий або спермацетовий, або інші з соняшниковою олією в складі, а якщо шкіра комбінована, є крем - гель алое, виноградний, персиковий, а мені особисто сподобався з морошкою для нормальної і сухої шкіри, у мене тільки щоки сухі, але крем не залишає жирного блиску на жодному ділянки обличчя і пахне дуже приємно і не так стійко, як Свобода, від якої очі ріже і дихання перехоплює.

29 років, суха шкіра з дитинства
Живу в СПб, тому з НК перепробувала напевно всі. Можу сказати: ДУЖЕ погіршити якість косметики в останні 3 або 4 роки. Раніше мій вірний супутник був Спермацетовий крем багато років і дитяче мило. Вся ця продукція стала дуже сушити шкіру. Навряд чи це індивідуальне звикання, т. К. Я з дитинства користувалася і не було ніяких проблем. Ланоліновий крем став взагалі ніякої. Рада була б, якби співробітники підприємства пояснили, що сталося з продукцією. Мило ВСЕ сушить до тріщин шкіру навіть влітку. Купую лише дігтярне мило чоловікові для волосся, і в основному тому, що подобається з дитинства його запах.

Про косметиці Urgon 9 лютого 2010

Купила собі ще 1 крем, за 10 рублів в окее.
Крем на цей раз Ланоліновий - для догляду за сухою і чутливою шкірою.
Він не йде ні в яке порівняння з аналогічним кремом від Невської косметики.
Чудово вбирається, легкий, н ежірний, усуває лущення, додає шкірі шовковистість.

Про косметиці Невська Косметика 26 жовтня 2009

Крем «Ланоліновий» живильний для сухої і чутливої шкіри (обличчя;))).
Миль пардон, я їм мажу ноги на ніч. точніше ступні ніг.
У мене ще з літа проблема з ними.
Крем пом'якшує просто прекрасно і це (особисто мені) помітно з 1 разу, що шкіра м'якше стає.
Сподіваюся, компанія пробачить мені те, що їх крем я використовую не за призначенням :)

Купила крем ланоліновий для особи, але використовую його для рук і ліктів. Шикарно-ручки гладкі зволожені стали, ну а для ліктів просто казка. Раніше шкіра на ліктях була шорстка, ні скраб, ні крему не допомагали. А зараз шкіра ніжна і гладка.

Форум Aromarti. ru

Цей товар можна купити в інтернет-магазині ароматерапії Aromarti. ru

Найменування за класифікацією INCI: Adepts Lanae (або ще на вибір - lana oleum, Lanolin)
Інші назви . Вовняний віск
Опис . В'язка, густа маса
Аромат . Характерний
Колір . Від буро-жовтого до білого
Метод отримання:
Початковою сировиною служить вовняний жир, який зі промивних вод при первинній обробці овечої вовни на вовномийних фабриках. При промиванні вовни гарячою водою з лугом виходить емульсійна рідина, що містить воскоподобние речовини (компоненти ланоліну), жири (омилення і неомилених), фарбувальні, білкового-слизові та інші різноманітні забруднюючі і ганебні речовини. При центрифугуванні спливає шар, який після відділення називають вовняним жиром або сирим ланоліном. Далі слід виробництво самого ланоліну, яке зводиться по суті до очищення вовняного жиру. Виробництво ланоліну складається з шести операцій: плавлення вовняного жиру, окислення його, нейтралізації окисленого жиру, сушки, фільтрації та фасування готового ланоліну.
Температура плавлення . 36 - 42 ° С
Щільність .

Склад .
Склад ланоліну дуже складний і до теперішнього часу вивчений не повністю. В основному він представляє собою суміш складних ефірів високомолекулярних спиртів (холестерину, ізохолестеріна і т. Д.) З вищими жирними кислотами (миристиновой, пальмітинової, церотіновой і д. Р.) І вільних високомолекулярних спиртів.

Властивості .
За властивостями ланолін близький до шкірного сала людини. У хімічному відношенні досить інертний, нейтральний і стійкий при зберіганні. Найціннішим властивістю ланоліну є його здатність емульгувати до 180 - 200% (від власної маси) води, до 140% гліцерину і близько 40% етанолу (70% концентрації) з утворенням емульсій типу вода / масло. Добавки невеликої кількості ланоліну до жирів і вуглеводнів різко збільшують їх здатність змішуватися з водою і водними розчинами, що зумовило його широке застосування в складі ліпофільні - гідрофільних основ.

Області застосування:
- Широко застосовується в складі різних косметичних засобів - кремів і т. П.
- В медицині використовується як основа для різних мазей, а також для пом'якшення шкіри
- Чистий ланолін, застосовуваний місцево, для жінок, що годують допомагає загоєнню тріщин на сосках і запобігає їх поява, і не вимагає змивання перед годуванням (не небезпечний для немовлят).

Концентрація .
Можна використовувати в чистому вигляді

Спосіб застосування .
Додавати в жирну фазу емульсій
Інше застосування:
Зберігання .
Додатково .
Джерела:
спеціально для Aromarti. ru ©

Що краще Спермацетовий крем або Ланоліновий.

Лекс Майстер (1566), закритий 4 роки тому

EdelveyS Просвітлений (25592) 4 роки тому

Спермацетовий Свобода не виробляє взагалі і Ланоліновий теж.
Це в основному продукція Невської косметики (буває ще від Юргонье і Аванта).
Звичайно натурального спермацету немає ніде в косметиці він заборонений, т. К. На китів полює не можна.
Так ось на сайті НК подивіться, вказані діючі речовини обох кремів.
Але, крем Ланоліновий жирніше в ньому вода на другому місці, а в спермацетового вода на першому місці. Особисто мені подобаються обидва, але Ланоліновий більше, тільки я його промакаю, навіть стираю хусткою, сильно вже жирний, зате діє швидко і запах - пахне овечою вовною натуральної НЕ біленої (я в'язала раніше з неї).
Спермацетовий теж жирний і теж добре живить шкіру, але чомусь Ланоліновий на мені особисто краще.
Синтетичного спермацетом не існує, його замінюють в кремі ланоліном, бджолиним воском і маслами.

Джерело: Завжди їх купую, багато років.

Dj Мислитель (8818) 4 роки тому

Березня Майстер (2352) 4 роки тому

Спермацет отримують з кашалотового жиру. Він пом'якшує шкіру, робить її більш бархатистою.
Ланолін - основа цього крему, продукт тваринного походження, який отримують шляхом змиву з овечої вовни з подальшим очищенням. Ланолін становить жирову основу крему. Він добре пом'якшує і заспокоює шкіру.

Діна Оракул (63887) 4 роки тому

Спермацетовий від Свободи РАНІШЕ проводився з використанням натурального спермацету (див. Вище). але досить давно вже вони використовують в цьому кремі синтетичний спермацет, а це, самі розумієте. сурогат.
Ланолін взагалі має комедогенним дією, забиває пори, викликає прищі.
Так що - ніякої!

Олена Учень (134) 1 місяць тому

В Омську є мережа держаптеки - там виробляють аптечну натуральну косметику (є свої виробничі аптеки) в тому числі крему на основі ланоліну і спермацет. Вже давно стала користуватися Кольдо-кремом на ланолине з оливковою олією - ефект просто неймовірний - була суха, лущиться шкіра - зараз я просто в захваті: шкіра зволожена, м'яка - розглядалися зморшки на лобі і навколо очей! А на спермацетом там є приголомшлива Маска №7 - після її використання шкіра неймовірно підтягується і вирівнюється. Я її тепер всім рекомендую)))

Ланоліновий крем для обличчя відгуки. КремКрем ланоліновий - у відгуках про косметику Зараз я в пошуку хорошого крему і взялася за цю справу грунтовно, т. К. Шкіра вже висушені експериментами з різними марками.
Ротару:и даже после 45 лет Ваша кожа будет свежей и подтянутой, если...

Добавляю 1 каплю и СЕКС с мужем длится по 2-3 часа. Потенция железная!

Почему все аптеки молчат? Грибок ногтя боится как огня дешевого...

При простатите и вялой потенции никогда не трогайте свой...

Вам кричу! Если ноют колени и тазобедренный сустав cразу убирайте из рациона...